2020-12-15 07:55:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Segítséget várnak öntől, és erre nem az a megoldás, hogy hátat fordít

Napi horoszkóp december 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ha képes arra, hogy nyitott szemmel járjon a világban, nagyon sok hasznos dolgot tapasztal. Például, ha ingatlanvásárláson vagy -cserén gondolkodik, most remek alkalmak adódnak. Félre kell tennie az egyéb pillanatnyi érdekeket, összpontosítania, hogy jó döntést hozzon a jövőt tekintve.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Legyen egy kicsit egoista. Hajlamos arra, hogy mások problémáit megoldja, segít anyagi ügyekben is. Ne hagyja, hogy erre rászokjanak! Élvezze ön is az élet szépségeit, jó dolgait, és hagyja, hogy önt is kényeztessék.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A féltékenység lángja ismét fellobban a párkapcsolatában, és ön nem szeretne mást, csak egy kis nyugalmat. Most az érzelmei vezérlik, pedig az eszére is kellene hallgatnia.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Bak jegyében jár. Meglehetősen bizonytalan kilátásokra számíthat a következő időszakban. Ne vegyen mérget semmilyen ígéretre és takarékoskodjon az energiáival, szüksége lesz még rá...

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Most jobban oda kell figyelnie az egészségére, és a helyes, rendszeres táplálkozásra. Koncentráljon az elvégzendő feladatokra, de a pihenésre, kikapcsolódásra és szerelmére is szánjon elegendő időt. Kedvese a hűség bajnoka, amit viszonoznia és megbecsülnie kell.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Képtelen most másokkal együttműködni. Egy kis fizikai munkával, sporttal könnyen levezetheti a feszültségeket. Aprólékos elemzésekhez, részletek kidolgozásához hozzáláthat. Este pedig merüljön bele egy jó könyvbe, és pihenje jól ki magát.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Kitűnő megérzései vannak, bátran hagyatkozhat rájuk. Tervezgessen, álmodozzon, a tudatalatti hangja jó utat mutat. Nagyon sok kedvességet ad másoknak, és ezzel bearanyozza a napjukat.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma társául szegődik a szerencse. Próbálkozzon bátran olyan feladatokkal, amelyekben a közelmúltban kudarcot vallott. Addig üsse a vasat, amíg meleg, és amíg a szerencse nem pártol el öntől.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Segítséget várnak öntől, és erre nem az a megoldás, hogy hátat fordít. De pénzt semmiképpen se adjon kölcsön! Ebben a zűrös világban megeshet, hogy bottal ütheti a nyomát.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold a Bakba lépett. Ön általában szívesen marad a háttérben, de most kezdeményező és célra törő. Nagyvonalúsága ellenére figyeljen oda a részletekre, nehogy hibát kövessen el. Szerelmi érzéseiben megingathatatlan.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Jól megy a kommunikáció, rendkívül ügyesen tudja forgatni a szavakat. Megtalálja mindenkivel a közös hangot, de azt a pontot is, ami által maga mellé tudja állítani az illetőt. Szilárdítsa meg kapcsolatát párjával, aki nagyon szereti önt.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Nagyon izgalmas lesz a mai nap. Értékes sikereket ér el. Ha más egyéb ambíciói vannak, mint amit csinál, akkor könnyen adódik lehetősége. Önnek kell eldöntenie, hogy vállalkozik-e rá.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: